به نام خدا

دسر طالبی

برای سه نفر

طالبی

یک عدد متوسط

شکر

پنج ق س

پودر ژله طالبی

یک بسته

پودر ژلاتین

دو ق س

آب

یک استکان

خامه صبحانه

یک پیمانه

آب جوش

یک لیوان

 

1.کاسه ی مناسبی انتخاب کنید ،خامه را درون آن بریزید و با ذهمزن دستی خوب هم بزنید .

2.پوست طالبی را بگیرید و در مخلوط کن پوره کنید. یک لیوان و نیم از پوره را جدا کرده ،برای دسر کنار بگذارید .

3.کاسه ی مناسبی انتخاب کنید . یک بسته پودر ژله ی طالبی را درون آن بریزید،سپس یک لیوان آب جوش را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا خوب حل شود .ژله را کناری بگذارید تا خنک شود .

4.یک لیوان کوچک انتخاب کنید و شکر را درون آن بریزید ،سپس نصف استکان آب به آن اضافه کنید وهم بزنید تا شکر در آب حل شود .

5.کاسه ای کوچک انتخاب کنید و نصف استکان آب باقیمانده را درون آن بریزید . پودر ژلا تین را روی آن بپاشید تا حجیم شود ،سپس به روش بن ماری کامل حل کنید تا شفاف شود .

نکته :به حرارت غیر مستقیم«قرار دادن ظرف روی بخار کتری »روش بن ماری میگویند .

6.کاسه ی بزرگی انتخاب کنید .خامه ی زده شده و ژله ی طالبی خنک را درون آن بریزید و با هم مخلوط کنید تا یکدست  شود .سپس ژلا تین خنک و شکر حل شده و در آخر طالبی پوره شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود .

7.مواد دسر را در جام های تک نفره بریزید یا قالب را کمی چرب کنید و مواد دسر را درون آن بریزید .

بعد از پنج ساعت درون یخچال بگذارید تا سفت شود ،سپس با طالبی تزئین و سرو کنید .

تایپ : سمانه درویشی

با تشکر .

 

برگرفته از مجله همشهری((بچه ها"پدرمادرها"))شماره147